Gira Bil har sex heltidsanställda uppdelat
på olika avdelningar.

Verkstad:
Mikael Häreby
Morgan Häreby
Åke Sundman

VD och verkstadschef:
George Bergström

Reservdelar & garantier:
Anders Bergström

Ekonomi:
Ingalill Öhman

George Bergström
George BergströmÄgare
George är kundmottagare och verkmästare. Han är motorsportintresserad som gillar formel 1 och rallycross. Älgjakt och fiske är också ett stort intresse.
Anders Bergström
Anders BergströmÄgare
Anders är kundmottagare, skadereglerare, garanti och Fiatansvarig. Har jobbat på Gira sedan 2013. Tidigare var han processoperatör på Akzonobel i Alby. Anders kör rallycross och ägnar mycket tid åt barnens fritidsintressen, fotboll och ishockey.
Åke Sundman
Åke SundmanFordonstekniker
Åke arbetar med service och reparationer och är vår expert på hjulinställning. Han har arbetat på Gira sedan 2001. På fritiden gillar han att umgås med familjen.
Morgaon Häreby
Morgaon HärebyFordonstekniker
Förutom att arbeta med service och reparationer är han även vår AC reparatör och hoppar även in som kundmottagare vid behov. Han har arbetat här sedan 1994. På fritiden gillar han att fiska och köra folkrace.
Mikael Häreby
Mikael HärebyFordonstekniker
Mikael är fordonstekniker som jobbar främst med service och reparationer. Han har jobbat på Gira sedan 2005. På fritiden gillar han att jaga han med sin hund Hubbe.
Ingalill Öhman
Ingalill ÖhmanEkonomichef
Ingalill arbetar på lagret och kontoret med ekonomin och allt annat som ska göras. Kör även sopor, tvättar allas arbetskläder och hämtar och lämnar kunder och bilar. På fritiden sjunger hon i kör, gillar att läsa böcker och ta promenader.
Charlie
CharlieKundunderhållare
Charlie arbetar halvtid på Gira sedan september 2014. Då var han bara 6 månader och lite busig med våra kunder. Nu har han kommit in i sin roll och charmar alla 🙂